Νύχτα έντασης: Κινητοποιήσεις και επεισόδια για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη (Video)

Νύχτα έντασης: Κινητοποιήσεις και επεισόδια για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη (Video)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των Ρομά με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, με τον νεαρό να δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Πλην των δυναμικών συγκεντρώσεων έλαβαν χώρα και επεισόδια σε περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής, αλλά και της επικράτειας.

Συγκεκριμένα, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στη νέα Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου (μεταξύ 39ου και 42ου χιλιομέτρου) μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης λόγω ρίψης αντικειμένων.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η ένταση μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό -Επεισόδια σε Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη και Aσπρόπυργο

Παράλληλα, τυλίχθηκε στις φλόγες λεωφορείο στο Μενίδι, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες, αλλά και κατάστημα ελαστικών στον Ασπρόπυργο. Επίσης σημειώθηκαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς λόγω των κινητοποιήσεων σταμάτησε η πορεία τρένου.

Οδοφράγματα στήθηκαν και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας στο ύψος της Χαλκηδόνας, με τους συγκεντρωμένους να αποκλείουν κομμάτι του δρόμου, βάζοντας φωτιά σε λάστιχα.

Αποκλεισμός δρόμου σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Αθηνών, στο ύψος του Αριοχωρίου. Οι διαδηλωτές άναψαν φωτιές και ανάρτησαν πανό.

Παρόμοια αντίδραση έλαβε χώρα και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, με τους συγκεντρωμένους να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, αποκλείοντας σημείο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter