Νέα παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων - Λήγει στις 8 Ιουνίου

Παρατείνεται κατά ένα μήνα η προθεσμία υπαγωγής στον ισχύοντα νόμο 4178/2013, για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης. Οι υπουργοί, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, υπέγραψαν σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η ισχύ της οποίας αρχίζει από τη δημοσίευση της στο ΦΕΚ.

Να σημειωθεί ότι είναι η πέμπτη κατά σειρά παράταση που δίνεται και αυτή τη φορά με πρόσχημα την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του νέου νομοθετικού πλαισίου. Η προθεσμία έληγε στις 8 Μαΐου και με τη νέα παράταση λήγει στις 8 Ιουνίου

Το σχέδιο νόμου βρίσκεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε διαβούλευση και σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος, η κυβέρνηση επέλεξε η κοινοβουλευτική διαδικασία να γίνει μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ώστε να βρει τον αρμόζοντα χώρο και χρόνο στο δημόσιο διάλογο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.