Νέα «πατέντα» Άδωνη: Οι κοσμηματοπώλες θα δίνουν κοσμήματα και ρολόγια… έξω από τα καταστήματα!

Νέα «πατέντα» Άδωνη: Οι κοσμηματοπώλες θα δίνουν κοσμήματα και ρολόγια… έξω από τα καταστήματα!

Στην Αττική δεν επιτρέπεται να μπεις σε κατάστημα χωρίς ραντεβού, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης.

«Ο λόγος που ελήφθησαν τα νέα μέτρα για τις αγορές στα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές, όπως η Αττική, είναι για να σταματήσουν οι εικόνες συνωστισμού στους εμπορικούς δρόμους», ισχυρίστηκε ο υπουργός, αποδίδοντας προφανώς τη νέα αυξητική τάση των κρουσμάτων στην Αττική στους… ανεύθυνους πελάτες των καταστημάτων. 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ακόμη ότι τα κοσμηματοπωλεία -με βάση την εισήγηση των ειδικών- θα λειτουργούν με την μέθοδο παράδοσης εκτός καταστήματος! Δηλαδή όποιος θέλει να αγοράσει ένα χρυσό κόσμημα ή ένα πολύτιμο ρολόι θα περιμένει απ’ έξω και θατο παραλαμβάνει σαν να είναι… τυρόπιτα, με ό,τι κινδύνους αυτό μπορεί να εγκυμονεί για τον παραλήπτη… 

Κατά τον υπουργό, το «Ανάπτυξης» είχε ζητήσει να λειτουργήσουν με τη μέθοδο τού ραντεβού, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή. Προσέθεσε πάντως ότι θα θέσει το θέμα για τα κοσμηματοπωλεία την επόμενη Παρασκευή.

Μετά το… πεντικιούρ, τα νυφικά

Ο υπουργός προανήγγειλε ειδική ρύθμιση για τα καταστήματα νυφικών, λέγοντας ότι θα συνομιλήσει με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλιδη ώστε να δοθεί η δυνατότητα αύξησης των ωρών σε τέσσερις, από δυο, για τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter