Νέα πρόκληση: Το ψευδοκράτος συμμετέχει ξανά ως «Βόρεια Κύπρος» σε έκθεση – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Νέα πρόκληση: Το ψευδοκράτος συμμετέχει ξανά ως «Βόρεια Κύπρος» σε έκθεση – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Συνεχίζονται οι προκλητικές κινήσεις από την Άγκυρα, καθώς το ψευδοκράτος έχει δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market», μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως η οποία διεξάγεται στο Λονδίνο. Ανάλογο «προμοτάρισμα» του ψευδοκράτους αλλά και του εμπορικού σήματος «Turkaegean» είχε γίνει και στην έκθεση του 2022, παρουσία μάλιστα του τότε υπουργού Τουρισμού, γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κικίλιας πήγε περιχαρής στο Λονδίνο, σε έκθεση με διαφήμιση… «Turkaegean» και «Βόρεια Κύπρο» (Videos)

Για το περίπτερο του ψευδοκράτους και τις «προσπάθειες διαφήμισης των τουριστικών επιλογών της περιοχής» γίνεται εκτενής αναφορά σε ΜΜΕ της τουρκικής διασποράς, ενώ επισημαίνεται και η παρουσία του υπουργού Τουρισμού της κυβέρνησης Ερντογάν, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι.

Πηγή: avrupatimes.com

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε τουρκικά δημοσιεύματα, εκπρόσωποι της λεγόμενης «κυβέρνησης» του ψευδοκράτους ποζάρουν μπροστά από το περίπτερο στο οποίο αναγράφεται το «North Cyprus».

Πηγή: avrupatimes.com

Η τουριστική καμπάνια του ψευδοκράτους δεν βρήκε θέση για πρώτη φορά στην έκθεση του Λονδίνου. Υπενθυμίζεται ότι το 2022 είχε τοποθετηθεί αντίστοιχο περίπτερο, ενώ στον χώρο της έκθεσης είχε τοποθετηθεί και το εμπορικό σήμα «Turkaegean». Όλα αυτά, παρουσία του τότε υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια ο οποίος επισκέφθηκε την έκθεση και μάλιστα έκανε περιχαρής δηλώσεις…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter