Νέα σειρά ΔΕΛΤΑ Vitaline Go Protein, ενέργεια και δύναμη σε κάθε κουταλιά!

Νέα σειρά ΔΕΛΤΑ Vitaline Go Protein, ενέργεια και δύναμη σε κάθε κουταλιά!

Η ΔΕΛΤΑ, παρακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις, αλλά και κατανοώντας την ανάγκη των καταναλωτών στην Ελλάδα για ισορροπημένη διατροφή και συνεχή καινοτομία, λανσάρει τη νέα σειρά Vitaline Go Protein με 15G πρωτεΐνης.

Το Vitaline Go Protein συνδυάζει απολαυστικό στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά και 15G πρωτεΐνης σε κάθε κύπελλο, προσφέροντας μία γευστική επανεκκίνηση του οργανισμού μας κατά τη διάρκεια της ημέρας! Το Vitaline Go Protein είναι ιδανικό για όσους γυμνάζονται, για ενδυνάμωση των μυών μετά τη γυμναστική, για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά και για όσους αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν περισσότερα στον εαυτό τους.

H σειρά συστήνεται με 3 μοναδικές γεύσεις: Βανίλια Μαγαδασκάρης & Cacao Nibs (ο πιο φυσικός και ελαφρύς τρόπος να απολαύσεις σοκολάτα χωρίς λιπαρά και θερμίδες), Ροδάκινο και Κράνμπερι-Ράσμπερι-Μπλούμπερι.

H ΔΕΛΤΑ, για περισσότερα από 68 χρόνια, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, από άκρη σε άκρη αυτού του τόπου. Στηρίζει τη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, ως πρεσβευτής της ποιοτικής διατροφής, με προϊόντα που εμπιστευόμαστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, γιατί προέρχονται κατευθείαν από τη φύση. Όλα αυτά με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter