Νέα σκληρά απαγορευτικά μέτρα προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Νέα σκληρά απαγορευτικά μέτρα προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Νέα σκληρά τοπικά lockdown αναμένονται τις επόμενες ημέρες όπως προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας ότι εκτός από τη Δυτική Αττική και την Κοζάνη, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και σε άλλους νομούς.

Πιστός στο κυβερνητικό δόγμα περί αποκλειστικής ευθύνης των πολιτών στην εξάπλωση του κορονοϊού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA υποστήριξε ότι υπάρχει ανεξήγητη χαλάρωση και κάποιοι από τους πολίτες δεν θέλουν να τηρούν τα μέτρα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων του Mega, είπε ότι ο νομός Μαγνησίας παρακολουθείται στενά από τον Δημήτρη Τσιόδρα και τους άλλους λοιμωξιολόγους και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα σκληρά απαγορευτικά μέτρα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πιστός στο κυβερνητικό δόγμα περί αποκλειστικής ευθύνης των πολιτών στην εξάπλωση του κορωνοϊού, υποστήριξε για μια ακόμα φορά ότι υπάρχει ανεξήγητη χαλάρωση και κάποιοι από τους πολίτες δεν θέλουν να τηρούν τα μέτρα.

Παράλληλα, δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα εξειδικευτούν και μέτρα που θα περιορίζουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter