Νέα Σμύρνη: Νέα σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας – Εξέδιδαν 14χρονη που έμενε σε δομή φιλοξενίας

Νέα Σμύρνη: Νέα σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας – Εξέδιδαν 14χρονη που έμενε σε δομή φιλοξενίας
Πηγή: Twitter

Μία ακόμη σοκαριστική υπόθεση με ανήλικη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδαν έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά την υπόθεση του Κολωνού.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το παιδί έπεσε θύμα ενός 29χρονου άνδρα, ο οποίος έχει συλληφθεί. Συνελήφθησαν επίσης ακόμη δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών, με την κατηγορία της συνεύρεσης με την ανήλικη.

Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η ανήλικη είχε γνωρίσει έναν άνδρα. Παράλληλα, σε συνεννόηση με την 16χρονη αδερφή του θύματος που επίσης διαμένει στην δομή, ερευνήθηκε το κινητό της 14χρονης και έτσι κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 29χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας όπου συνελήφθη από την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη έφυγε από τη δομή το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο που βρίσκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία φέρεται πως είχαν συναντηθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ  αναζητά ένα ακόμη άτομο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter