Νέα Σμύρνη: Πέθανε ο «Τζώνυ» της πλατείας – Η ανακοίνωση του Δήμου

Νέα Σμύρνη: Πέθανε ο «Τζώνυ» της πλατείας – Η ανακοίνωση του Δήμου

Τα τοπικά νέα κρύβουν πολλές φορές άγνωστες και καθημερινές ιστορίες. Μια τέτοια ιστορία ήταν και αυτή του «Τζώνυ», του σκύλου μασκότ της Πλατείας της Ν. Σμύρνης που απολάμβανε τα χάδια των κατοίκων και των επισκεπτών της πλατείας. Οι παλαιότεροι κάτοικοι τον θυμούνται μαζί με έναν ακόμη σκύλο τον Γκούφυ που ζούσε στην κεντρική πλατεία της πόλης. Τον σκύλο φρόντιζαν οι κάτοικοι με πρώτο τον επιχειρηματία Γιάννη Κουλμπαλόγλου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο «Τζώνυ» ήταν μια μορφή της πλατείας ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους. Ήταν μεγάλος σε ηλικία και ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας. Τον πρόσεχε κτηνίατρος και μάλιστα του είχαν αγοράσει περιλαίμιο με GPS, προκειμένου να μπορούν να τον εντοπίζουν. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εθελοντές φρόντισαν να μεταφερθεί σε κτηνιατρική κλινική, ωστόσο το αγαπημένο αδέσποτο της Νέας Σμύρνης τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης έβγαλε και ανακοίνωση για το αγαπημένο ζώο: «Αποχαιρετάμε σήμερα έναν από τους πιο αγαπητούς “δημότες” της πόλης μας. Ο Τζώνυ, ο αδέσποτος σκυλάκος της Πλατείας βρίσκεται ήδη στον σκυλοπαράδεισο. Θα λείψει απ’ όλους όσοι τον αγάπησαν ( και ήταν πολλοί) από τους καταστηματάρχες της Πλατείας που τον φρόντιζαν όλα αυτά τα χρόνια, από τους συμπολίτες μας που ήταν κοντά του μέχρι την τελευταία στιγμή. Αντίο Τζώνυ. Ήσουν υπέροχος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter