Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Μακρή – Από το εξωτερικό ο δολοφόνος του

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Μακρή –  Από το εξωτερικό ο δολοφόνος του

Στο συμπέρασμα ότι ο εκτελεστής του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή είναι αλλοδαπός, έχουν καταλήξει οι αστυνομικές Αρχές.

Η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από την εξέταση του βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, η οποία και κατέγραψε καρέ-καρέ τη δολοφονική επίθεση διάρκειας 5 δευτερολέπτων.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας που δολοφόνησε τον επιχειρηματία έχει από το εξωτερικό, προκειμένου να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου και πρόκειται για έμπειρο εκτελεστή μιας και οι κινήσεις του είχαν απόλυτη ακρίβεια.

Ο εκτελεστής πυροβόλησε το θύμα αρχικά τέσσερις φορές και στη συνέχεια αφού είδε πως ο 46χρονος ζούσε και προσπαθούσε να διαφύγει, τον πλησίασε και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Μάλιστα από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως ο εκτελεστής δεν αποκλείεται να κάλυπτε το πρόσωπό του με μάσκα σιλικόνης, προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αναγνώρισής του ενώ είναι πολύ πιθανό μετά την πράξη του να διέφυγε στο εξωτερικό, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του. 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter