Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Είχαν πάει κι άλλα κορίτσια στο εξοχικό – Χρησιμοποίησαν και μαχαίρι

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Είχαν πάει κι άλλα κορίτσια στο εξοχικό – Χρησιμοποίησαν και μαχαίρι

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δράση των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας από τη Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εξετάζουν, μετά από επώνυμη καταγγελία αλλά και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, το ενδεχόμενο οι ίδιοι δράστες να είχαν επιβιβάσει σε όχημα και στο παρελθόν κορίτσια συμπεριλαμβανομένης και μιας 17χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη μετά τον ξυλοδαρμό του

Η ανήλικη μίλησε στην αστυνομία και ξεκαθάρισε ότι πράγματι μπήκε στο αυτοκίνητο αλλά παράστησε ότι δήθεν της τηλεφώνησε ο πατέρας της και εξήλθε από αυτό.

Εικάζεται ωστόσο ότι η συγκεκριμένη πρακτική είχε υπάρξει ξανά, υποψία που ενισχύεται από το γεγονός ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν οδηγήσει ξανά στην ίδια εξοχική οικία και άλλα κορίτσια.

Διαβάστε ακόμη: Στο νοσοκομείο ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Του επιτέθηκαν μέσα στη φυλακή (Video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις απολογίες των κατηγορουμένων κι από άλλα στοιχεία που φέρονται να έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ειδικότερα ότι οι κατηγορούμενοι έχουν μεταφέρει στην οικία στους Πεύκους κι άλλες γυναίκες χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι ο 19χρονος Αλβανός διατείνεται ότι οι δύο τους είχαν μεταβεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ίδια οικία με δύο γυναίκες, φίλες, τις οποίες φέρεται να κατονομάζει.

Εκτός από το σίδερο χρησιμοποίησαν και με μαχαίρι – Αλληλοκατηγορούνται ο 21χρονος και ο 19χρονος

Ένα άλλο στοιχείο που ερευνάται είναι ο ισχυρισμός του 21χρονου ότι ο 19χρονος συγκατηγορούμενος του πέραν του ηλεκτρικού σίδερου, που υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε για να της καταφέρει πλήγματα στο κεφάλι έκανε και χρήση μαχαιριού κουζίνας με το οποίο την έπληξε στο λαιμό.

Πράγματι τέτοια πλήγματα τα οποία δεν ήταν θανατηφόρα καταγράφηκαν και στην ιατροδικαστική εξέταση.

Από τον έλεγχο γενετικού υλικού αλλά και δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μαχαίρια που φέρεται να έχουν κατασχεθεί από την οικία στους Πεύκους, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν έχει υπόσταση ο συγκεκριμένος ισχυρισμός καθώς μάλιστα, ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι ήταν ο 21χρονος εκείνος που έκανε χρήση του μαχαιριού, διότι η 21χρονη δεν επιθυμούσε να έχει πλήρη σεξουαλική επαφή μαζί του, υποστηρίζοντας παραπέρα ότι ήταν εκείνος που την χτύπησε με τα χέρια, αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει και εκείνος που την χτύπησε με το ηλεκτρικό σίδερο στο πρόσωπο.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter