Νέα στοιχεία για το σοκαριστικό τροχαίο στη Θήβα (Σκληρό Video + Photos)

Νέα στοιχεία για το σοκαριστικό τροχαίο στη Θήβα (Σκληρό Video + Photos)

Η «επόμενη μέρα» του φρικτού τροχαίου στην Αθηνών-Λαμίας, που κόστισε τη ζωή 4 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού, φέρνει στο φως νέες πληροφορίες και στοιχεία.

Μετά το πρώτο βίντεο που έδειχνε καρέ καρέ τη σύγκρουση της Porsche με το Honda, έρχεται στο φως και δεύτερο, που δείχνει το μοιραίο σημείο από το αντίθετο ρεύμα.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι η Porsche έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει επίσημες αναφορές από την Τροχαία, ούτε για τις ακριβείς περιστάσεις κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, ούτε για το ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι επρόκειτο για τον 24χρονο γιο γνωστού επιχειρηματία, η οριστική απάντηση θα δοθεί όμως όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις DNA, αλλά και οι τοξικολογικές που θα δείξουν εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Οι αρχές εξετάζουν τα στοιχεία τόσο από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες της Τροχαίας, όσο και από τις μαρτυρίες άλλων οδηγών και τα ευρήματα στο σημείο της τραγωδίας.

Το μέγεθος της τραγωδίας αποτυπώνεται στις φωτογραφίες από το επίμαχο σημείο, που μιλούν από μόνες τους…

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους μια 33χρονη μητέρα με το μόλις τριών χρονών αγοράκι της, που βρισκόταν μέσα στο -σταματημένο στο πάρκινγκ της εθνικής- αυτοκίνητό τους, περιμένοντας τον πατέρα που είχε πάει στην τουαλέτα, καθώς και ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche, ο 24χρονος γιός γνωστού επιχειρηματία και ο φίλος του.

Όλα έγιναν όταν η Porsche έπεσε επάνω στο σταματημένο Honda και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν αμέσως στις φλόγες. Τα τρία από τα θύματα απανθρακώθηκαν, ενώ ο δεύτερος επιβαίνων στην Porsche, τινάχτηκε μέτρα μακριά και βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο.

Τραγική λεπτομέρεια, ο σύζυγος και πατέρας που είχε κατεβεί για λίγο από το αυτοκίνητο ήταν λάτρης των τεσσάρων τροχών και ανέβαζε συχνά φωτογραφίες τους στα social media…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter