Νέα συλλαλητήρια φοιτητών και εργαζομένων κατά της αστυνομικής βίας σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Νέα συλλαλητήρια φοιτητών και εργαζομένων κατά της αστυνομικής βίας σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Με νέες διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι απαντούν στο όργιο αστυνομικής βίας κατά της αγωνιζόμενης νεολαίας, που κορυφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με την ολομέτωπη επίθεση των ΜΑΤ και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων κατά 5.000 κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο ΑΠΘ για να παρακολουθήσει συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Δ. Μυστακίδη και άλλων καλλιτεχνών που εξέφρασαν με αυτόν τον όμορφο τρόπο την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους φοιτητές/τριες!

Το Σάββατο 17/9 στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια στην Αθήνα και στην Καμάρα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται άμεσα συλλαλητήρια των φοιτητικών συλλόγων κατά της κυβερνητικής και κρατικής καταστολής, κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και συνολικά της κυβερνητικής πολιτικής.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι απευθύνουν κάλεσμα σε σωματεία, εργατικές συλλογικότητες, φορείς γειτονιάς, και όλους όσοι αρνούνται να “συμμορφωθούν προς τα υποδείξεις” της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ΜΑΤ της, να συμπαραταχθούν στον αγώνα, ενάντια στην κυβέρνηση που προσπαθεί να τσακίσει τις αντιστάσεις για να περάσει η βάρβαρη πολιτική της, αυτή την φτώχεια, του αυταρχισμού, των πολεμικών εμπλοκών, της ιδιωτικοποίησης των πάντων.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter