Νέα τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό μετά τη συνεχή διασπορά του κορονοϊού

Νέα τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό μετά τη συνεχή διασπορά του κορονοϊού

Η κατακόρυφη αύξηση των νέων κρουσμάτων και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έχει προβληματίσει έντονα την κυβέρνηση που επιχειρεί με περαιτέρω μέτρα και συσκέψεις ώστε να σταματήσει την εξάπλωση του ιού. 

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης της κατάστασης και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα στις 9:30, τηλεδιάσκεψη με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. 

Αναμένεται ο πρωθυπουργός να στείλει αυστηρό μήνυμα για την τήρηση των μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων καθώς η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι η χαλάρωση που έχει επέλθει είναι επικίνδυνη. Η κυβέρνηση, όπως έχει επισημάνει, παρακολουθεί την κατάσταση, ακούει τις εισηγήσεις των ειδικών και είναι αποφασισμένη να λάβει όποια μέτρα χρειαστούν για να περιορίσει την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η κυβέρνηση επιχειρεί με κατασταλτικά μέτρα όπως τους ελέγχους και την επιβολή προστίμων, να δείξει στους πολίτες πως κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσει την πανδημία, ενώ την ίδια ώρα προχωρά από σήμερα Δευτέρα, στην αύξηση της πληρότητας στα πλοία, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter