«Να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας»

Νέα τουρκική πρόκληση: «Έχουμε τη δύναμη για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο»

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίσθηκε ο Επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υποστήριξε πως η Τουρκία έχει την δυνατότητα πέρα από τις επιχειρήσεις στην Αφρίν της Συρίας να προχωρήσει σε μια «στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων τόνισε πως η Τουρκία, είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της σε όλες τις θάλασσες που την περιτριγυρίζουν, όπως και στο Αιγαίο.

«Έχουμε τη δύναμη (ισχύ) για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η «χώρα είναι αποφασισμένη για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της σε όλες τις θάλασσες της, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.