Νέα τροπή στο θρίλερ των Πετραλώνων: «Έδερνε τη μητέρα μου» ισχυρίστηκε για τον νονό του ο 21χρονος

Νέα τροπή στο θρίλερ των Πετραλώνων: «Έδερνε τη μητέρα μου» ισχυρίστηκε για τον νονό του ο 21χρονος

Νέα τροπή όσον αφορά το κίνητρο που παρουσίασε στους αστυνομικούς ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας και εν συνεχεία εξαφάνισης του πτώματος του 52χρονου νονού του, στα Πετράλωνα.

Να σημειωθεί ότι η σορός του 52χρονου, ο οποίος έμενε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του, δεν έχει βρεθεί ακόμα όπως επίσης και το μαχαίρι με το οποίο ισχυρίζεται ο 21χρονος διέπραξε το έγκλημα.

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 21χρονος, σκότωσε τον νονό του επειδή κακομεταχειριζόταν και έδερνε τη μητέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μια μέρα λοιπόν που ο 52χρονος κοιμόταν, ο 21χρονος, όπως ανέφερε, πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

Μάλιστα ο 21χρονος είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, ότι αμέσως μετά πέταξε το μαχαίρι ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το βρούνε ποτέ.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου και το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό», επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έλεγε στους αστυνομικούς «γιατί με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Σας τα έχω πει όλα».

Αύριο στον εισαγγελέα

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Ο 21χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter