Νέα τροπή στην εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω – «Έχει απαχθεί» ισχυρίζεται η μητέρα της

Νέα τροπή στην εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω – «Έχει απαχθεί» ισχυρίζεται η μητέρα της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω μετά τα όσα δήλωσε η μητέρα της.

«Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», είπε συγκεκριμένα η μητέρα της 27χρονης εργαζόμενης στον τουρισμό .

Σε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω, μιλάει για απαγωγή της κόρης της. Από το Βρότσλαβ, όπου διαμένει, τονίζει: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη απήχθη».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με με την εφημερίδα «Δημοκρατική», συνελήφθη ένας 32χρονος άνδρας στην Κω. Παράλληλα, όπως προκύπτει, από τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 32χρονος, υπήκοος Μπαγκλαντές, κάτοικος Κω στην περιοχή Μαρμάρι, με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης.

Στο μεταξύ, έχουν ήδη γίνει έρευνες από την αστυνομία παρουσία στο σπίτι του 32χρονου του και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε και εργαζόταν η 27χρονη. Έγινε έρευνα του χώρου, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Ο 32χρονος κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα προσαχθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω όταν περαιωθεί η προανάκριση.

Το χρονικό

Υπογραμμίζεται πως η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Καταιγιστικές εξελίξεις – Συνελήφθη 32χρονος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter