Νέα υπόθεση «καθαρίστριας» στην Πρέβεζα – Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε επειδή άλλαξε το απολυτήριο δημοτικού

Νέα υπόθεση «καθαρίστριας» στην Πρέβεζα – Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε επειδή άλλαξε το απολυτήριο δημοτικού

Σε κάθειρξη 8 χρόνων, για πλαστογραφία, καταδικάστηκε ερήμην μητέρα 13 παιδιών, η οποία έγραψε ότι τελείωσε το δημοτικό το 1980, ενώ είχε τελειώσει το 1981…

Η γυναίκα καταδικάστηκε για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Πίσω από αυτή την κατηγορία ωστόσο, κρύβεται μια «τραγωδία» ίση ή ίσως και χειρότερη με αυτή της καθαρίστριας από το Βόλο.

Το έγκλημα και «αμάρτημα» της κατηγορούμενης ήταν ότι η ίδια πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό σχολείο, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Η Δ.Κ. έκανε τη συγκεκριμένη πράξη και προσκόμισε το συγκεκριμένο χαρτί προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών (13!) παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα και προσπαθούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Η απουσία της από το δικαστήριο του 1ου βαθμού, σύμφωνα με το prevezatoday.gr, οφείλεται στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδιά της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Η έφεσή της εκδικάζεται στις 5 Μαρτίου στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter