Νέες απειλές Ερντογάν: «Θα το πληρώσεις», λέει στον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

Νέες απειλές Ερντογάν: «Θα το πληρώσεις», λέει στον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

«Θα πληρώσει» για τις πράξεις του ο 28χρονος Αυστραλός, Μπρέντον Χάρισον Τάραντ, ο οποίος σκότωσε και τραυμάτισε περί τους εκατό πιστούς σε τεμένη της Νέας Ζηλανδίας την περασμένη εβδομάδα, υποσχέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Θα πληρώσεις για αυτό. Εάν η Νέα Ζηλανδία δεν το κάνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμείς θα σε κάνουμε να πληρώσεις» είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον ακροδεξιό Τάραντ που σκόρπισε τον θάνατο στο Κράιστσερτς, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην επαρχία Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα.

Δείτε επίσης: Τουρκία: Έτοιμος να επαναφέρει την θανατική ποινή ο Ερντογάν

«Κακόβουλα, άθλια, έκφυλα, εσύ σκότωσες 50 αδέλφια μας, την ώρα που προσεύχονταν» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Οι λέξεις που αναγράφονταν στα όπλα του ήταν «ομολογία» ότι είχε στο στόχαστρό του την Τουρκία, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε τόσο μακρινή απόσταση, σημείωσε ο Ερντογάν.

Αργότερα, σε μια ομιλία που εκφώνησε στην επαρχία Κοτζαέλι, στη βορειοδυτική Τουρκία, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Τουρκία πρέπει να παραμείνει δυνατή.

«Εάν η Τουρκία σκοντάψει, η Συρία, το Ιράκ, η Υεμένη, η Λιβύη, η Βοσνία, το Ρακίν θα σκοντάψουν επίσης» είπε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

Η Τουρκία είναι ένα ασφαλές λιμάνι για τους ανθρώπους, από τα Βαλκάνια στον Καύκασο και από το Τουρκιστάν στην Αφρική, όταν βρίσκονται σε ανάγκη, τόνισε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι σύμβολο της ειρήνης, της ηρεμίας και της εμπιστοσύνης για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter