Νέες αποκαλύψεις από Κουρτζίδη για την υπόθεση αρπαγής του μετά την ποινική δίωξη σε Μαρινάκη

Νέες αποκαλύψεις από Κουρτζίδη για την υπόθεση αρπαγής του μετά την ποινική δίωξη σε Μαρινάκη

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση αρπαγής του από το Χίλτον μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον Βαγγέλη Μαρινακη, θα προβεί ο Πάρις Κουρτζίδης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε Facebook και Twitter έχει προαναγγείλει πως θα φέρει στο φως νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

«Θα τα πω όλα, με διευθύνσεις και ονόματα» γράφει συγκεκριμένα προαναγγέλλοντας την παρουσία του στην αποψινή εκπομπή «Δίκη» στο Open.

Με αφορμή άρθρο δημοσιογράφου, ο Κουρτζιδης σχολιάζει: «έχω υποχρέωση να πω πολλά, τόσα όσα ποτέ άλλοτε, ανοίγοντας κι άλλα «καυτά» θέματα, όπως για παράδειγμα ποιοι έχουν ευθύνες, δηλαδή ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι ηθικοί αυτουργοί και οι συνεργοί, σχετικά με το κατάντημα αυτό που βιώνει η χώρα μας, από το παραδικαστικό και τη διαπλοκή».

Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη την περασμένη Δευτέρα σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας για παράνομη βία στην υπόθεση αρπαγής του Κουρτζιδη.

Εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη πλημμεληματικές διώξεις για παράνομη βία από κοινού ασκήθηκαν σε πέντε άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του εφοπλιστή ενώ δίωξη για συνέργεια ασκήθηκε σε βάρος του εκδότη και δημοσιογράφου Αντώνη Πίκουλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter