Νέες αποκαλύψεις από την Sun για τα Γλυκά Νερά: Τι φοβόντουσαν οι αστυνομικοί και δεν μετέφεραν τον συζυγοκτόνο με ελικόπτερο

Νέες αποκαλύψεις από την Sun για τα Γλυκά Νερά: Τι φοβόντουσαν οι αστυνομικοί και δεν μετέφεραν τον συζυγοκτόνο με ελικόπτερο

Στην υπόθεση των Γλυκών Νερών επανέρχεται και πάλι ο βρετανικός τύπος και την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν με την εφημερίδα The Sun να εστιάζει στην επιχείρηση μεταφοράς του συζυγοκτόνου από την Αλόννησο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Sun Online επικαλείται αστυνομική πηγή που, σύμφωνα με την οποία την ώρα της σύλληψης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι ερευνητές γνώριζαν πολύ καλά ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο». «Η επιχείρηση ήταν σχεδιασμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν θέλαμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Μέσω της εμπιστοσύνης είχαμε αναπτύξει μια σχέση (μαζί του) και ξέραμε πλέον σε αυτό το στάδιο ότι ήταν ένας επικίνδυνος άνθρωπος, ικανός για τα πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή της εφημερίδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «οι αστυνομικοί φέρονται να αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον συζυγοκτόνο με ελικόπτερο της αστυνομίας, επειδή ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το ρίξει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

«Ο πιλότος με εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, αλλά με σκάφος και έπειτα με ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο μεταφοράς. Ο λόγος γι’ αυτό ήταν πως υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί να επιχειρούσε συντριβή του ελικοπτέρου, φοβούμενος ότι η αστυνομία τον είχε επιτέλους μυριστεί και δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια», αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, ο  άνθρωπος που μετέφερε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από την Αλόννησο στη Σκιάθο, ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος, επιβεβαιώνει την κυνικότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος των Γλυκών Νερών.

Ο καπετάνιος, που κανονικά εργάζεται σε γνωστό ξενοδοχείο στη Σκόπελο, ξαφνιάστηκε όταν οι ελληνικές αρχές του ζήτησαν να μεταφέρει έναν VIP από την Αλόννησο στη Σκιάθο.

Μόνο όταν αντίκρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τους δύο αστυνομικούς με πολιτικά που τον συνόδευαν, αντελήφθη τι συμβαίνει.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο, ο συζυγοκτόνος ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, χαμογελούσε λες και πήγαινε κρουαζιέρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter