Νέες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Τοπαλούδη: Απειλούσε την 19χρονη ΑΜΕΑ πως αν μιλήσει θα το ξαναπάθει

Νέες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Τοπαλούδη: Απειλούσε την 19χρονη ΑΜΕΑ πως αν μιλήσει θα το ξαναπάθει

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για τον 19χρονο από την Αλβανία ο οποίος πέρα από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κατηγορείται για το βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας με με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη τρεις ημέρες μετά το έγκλημα, μαζί με έναν 23χρονο ρομά, βίασε την 19χρονη με ειδικές ανάγκες. Μάλιστα μετά την πράξη τους την απείλησαν πως αν πει το ο,τιδήποτε θα την ξαναβιάσουν.

Η 19χρονη κοπέλα τρομαγμένη όπως ήταν δε μίλησε σε κανέναν για όσα της συνέβησαν, ούτε εκείνη την στιγμή, ούτε όμως και όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 19χρονος ήταν και δολοφόνος. Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να εξομολογηθεί στην αδερφή της όσα είχε περάσει στα χέρια του.

Ο πατέρας της 19χρονης μάλιστα καταγγέλλει, μέσω του δελτίου του AΝΤ1, πως ο Αλβανός σύχναζε με φίλους του έξω από το ειδικό σχολείο που φοιτά η κοπέλα, προφανώς ψάχνοντας θύματα.

Κάτοικος της περιοχής εκείνης άλλωστε, επιβεβαίωσε πως τον είχαν δει επανειλημμένως στη γειτονιά, να περιμένει έξω από το σχολείο.

Ο πατέρας μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι γνωρίζουν να καταθέσουν στον Εισαγγελέα: «Αν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή, που ξέρει, που είδε κάτι, να ενημερώσει την εισαγγελική αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να ήταν το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση». 

Μυστικά & Documento

10/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter