Νέες αποκαλύψεις: Βορίδης, Μηταράκης και Ρωμανός συνομιλούσαν με Φουρθιώτη: Ευχαριστώ Μένιο να είσαι καλά

Νέες αποκαλύψεις: Βορίδης, Μηταράκης και Ρωμανός συνομιλούσαν με Φουρθιώτη: Ευχαριστώ Μένιο να είσαι καλά

Στη δίνη των όσων βγάζει στη δημοσιότητα ο Μένιος Φουρθιώτης «χορεύει» τις τελευταίες μέρες ολόκληρη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ξαφνικά δεν γνώριζαν και δεν ήξεραν τίποτα για τις σχέσεις τους με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη. Σε νέα μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φουρθιώτης, φαίνεται ότι και άλλοι υπουργοί της ΝΔ μιλούσαν μαζί του. Όπως για παράδειγμα ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Νότης Μηταράκης και φυσικά ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και διευθυντής του γραφείο τύπου Νίκος Ρωμανός.

Ο Ρωμανός όπως φαίνεται στα μηνύματα δίνει συγχαρητήρια στον Φουρθιώτη για «το εξαιρετικό αφιέρωμα» που του έχει ετοιμάσει. Από ότι φαίνεται ο Ρωμανός εκτιμά τη «δημοσιογραφική δουλειά» του trash παρουσιαστή .

Ο Μάκης Βορίδης τον ευχαριστεί προσωπικά για το αφιέρωμα που του έχει κάνει στην εκπομπή με τίτλο «Η ζωή και το έργο του νέου υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη».

Ο Νότης Μηταράκης προχωρά ένα βήμα πιο πέρα. Αποκαλύπτει στον παρουσιαστή ότι έχει κάκιστες σχέσεις με Βρούτση και ρωτά το Μένιο Φουρθιώτη σε τι μπορεί να βοηθήσει:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter