Νέες BMW X5 M, X5 M Competition, X6 M και X6 M Competition

Νέες BMW X5 M, X5 M Competition, X6 M και X6 M Competition

Τις BMW X5 M, X5 M Competition, X6 M και X6 M Competition παρουσιάζει η γερμανική εταιρεία, με τα μοντέλα να ντεμπουτάρουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (22/11-02/12) και να λανσάρονται τον Απρίλιο του 2020.

Πρόκειται για την τρίτη γενιά των Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC), με την αναβάθμιση στον κινητήρα να είναι αισθητή, καθώς ο V8 4.400 κ.εκ. με τεχνολογία M TwinPower Turbo είναι πιο ισχυρός κατά 18 kW/25 hp, 37 kW/50 hp (μοντέλα Competition) σε σχέση με τον προηγούμενο και ανέρχεται στα 460 kW/625 hp με μέγιστη ροπή τα 750Nm.

Το κιβώτιο είναι το 8τάχυτο M Steptronic με Drivelogic, με το σύστημα 4κίνησης M xDrive να επιτρέπει την περισσότερη ροπή στους πίσω τροχούς, τη στιγμή που υπάρχει ρύθμιση 4WD / 4WD Sport. Με το ενεργό Μ διαφορικό, η πρόσφυση είναι βελτιωμένη και η συμπεριφορά καλύτερη.

Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 3,9δλ./3,8δλ. (BMW X5 M Competition και BMW X6 M Competition), έως και 0,4δλ. γρηγορότερα από τους προκατόχους.

Η ανάρτηση Μ είναι προσαρμοζόμενη με ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες, οι αντιστρεπτικές ράβδοι ενεργές, ενώ διατίθεται το σύστημα διεύθυνσης M Servotronic και το DSC (Dynamic Stability Control), που περιλαμβάνει M Dynamic Mode. Οι ζάντες αλουμινίου Μ 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω τοποθετούνται στάνταρ στα μοντέλα Competition και είναι προαιρετικές για τις BMW X5 M και BMW X6 M.

Τα φρένα Μ είναι συνθετικά, με δυνατότητα εξατομίκευσης της αίσθησης του πεντάλ στο φρενάρισμα.

Στον τομέα του σχεδιασμού και της αεροδυναμικής, ξεχωρίζουν: μεγάλες εισαγωγές αέρα, μάσκα BMW με διπλές μπάρες, βράγχια M στα εμπρός πλαϊνά πάνελ, αεροτομή οροφής/πίσω αεροτομή, πίσω ποδιά με διαχύτη και σύστημα εξαγωγής με δύο σετ από διπλές απολήξεις.

Στο εσωτερικό, η θέση των καθισμάτων είναι υπερυψωμένη, ενώ το BMW Head-Up Display με ενδείξεις μοντέλων M, παρέχεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Πολυλειτουργικά καθίσματα M και πλήρως δερμάτινο σαλόνι Merino της σειράς BMW Individual περιλαμβάνονται επίσης στο στάνταρ εξοπλισμό. Στα μοντέλα Competition διατίθεται αποκλειστική δερμάτινη ταπετσαρία.

Υπάρχει και μπουτόν Setup για ρυθμίσεις κινητήρα, αποσβεστήρων, συστήματος διεύθυνσης, M xDrive και συστήματος πέδησης. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει BMW Live Cockpit Professional με σύστημα πλοήγησης και BMW Intelligent Personal Assistant και Parking Assistant. Η ευρεία γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού και το BMW Laserlight διατίθενται προαιρετικά.

Πηγή: BMW

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter