Νέες εξελίξεις στην Ελλάκτωρ

Νέες εξελίξεις στην Ελλάκτωρ

Σε νέα φάση εισέρχεται πλέον η διαμάχη για τον έλεγχο του κατασκευαστικού-ενεργειακού κολοσσού Ελλάκτωρ. Σε μια μη αναμενόμενη κίνηση προχώρησαν τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας που πρόσκεινται στην πλευρά Μπόμπολα –Κούτρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της επιχείρησης τρία μέλη του ΔΣ υπέβαλαν την παραίτησή τους. Μεταξύ αυτών, είναι και ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος του ΔΣ, Ιωάννης Τζιβέλης και η αδερφή του Λεωνίδα Μπόμπολα, Μαρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας έχει ως εξής:

«H διοίκηση της Ελλάκτωρ ανακοίνωσε ότι σήμερα, 09.07.2018 παραιτήθηκαν από τη θέση τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας οι κ.κ. Ιωάννης Τζιβέλης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. μη εκτελεστικό Μέλος, Μαρία Μπόμπολα, μη εκτελεστικό Μέλος, και Δημήτριος Χατζηγρηγοριάδης, Ανεξάρτητο – μη εκτελεστικό Μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα συνεδριάσει την Πέμπτη 12.07.2018 για την εκλογή νέων μελών σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, τον διορισμό Προέδρου και Αντιπροέδρου και την ανασυγκρότηση αυτού σε Σώμα».

Μέχρι στιγμής με μαζικές αγορές μέσω Χρηματιστηρίου η πλευρά των αδελφών Καλλιτσάντση (κατά πληροφορίες και με τη στήριξη του αμερικανικού fund Fortress)έχει προχωρήσει σε εξαγορές μεγάλου αριθμού μετοχών μέσω του χρηματιστηρίου ανεβάζοντας το ποσοστό της στην εταιρία σε ελαφρά υψηλότερα επίπεδα από αυτά της πλευράς Μπόμπολα-Κούτρα η οποία και είχε και διατηρεί το management.Πάντως η υπέρβαση του 20% ως ποσοστού κατοχής από πλευράς της οικογένειας Καλλιτσάντση της δίνει πολύ αυξημένα δικαιώματα διαχειριστικού ελέγχου της εταιρίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter