Νέες «γιορτές» μίσους διοργανώνει η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού με… ευθύνη του υπουργείου Άμυνας

Νέες «γιορτές» μίσους διοργανώνει η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού με… ευθύνη του υπουργείου Άμυνας

Παρά τον σάλο για την γιορτή μίσους στον Γράμμο και το Βίτσι που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, παρουσία -τότε- του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος αργότερα διεγράφη από τη ΝΔ για την ακροδεξιά ρητορική του, η ΕΑΑΣ, που λειτουργεί υπό την ευθύνη του υπουργείου Άμυνας, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και κάνουν εκδηλώσεις… παντού.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο που απευθύνεται προς τα παραρτήματα ΕΑΑΣ με ημερομηνία 15 Ιουνίου 2022, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, που πέρυσι διοργάνωσαν την… αλησμόνητη γιορτή μίσους στο Βίτσι, την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει ως μια… «πρωτοβουλία εθνικής συμφιλίωσης»(!), δρομολογούν περισσότερες εκδηλώσεις για την ίδια ημερομηνία (σ.σ. 28/8/2022).
Ειδικότερα, στο έγγραφο με θέμα «Εορτές – Τελετές», ζητά να «εξετασθεί η δυνατότητα τέλεσης επιμνημόσυνης δέησης “υπέρ πεσόντων στις επιχειρήσεις 1946-49” ανά την επικράτεια», και… εξηγεί ότι «η επιμνημόσυνη δέηση θα τελείται σε ημερομηνία ταυτόχρονη με τις εκδηλω΄σεις της ΕΑΑΣ σε Γράμμο – Βίτσι ώστε οι συνάδερφοι που δεν δύνανται να μεταβούν στους παραπάνω χώρους να έχουν τη δυνατότητα να τιμήσουν την ιστορική αυτή επέτειο».
Το υπουργείο Άμυνας ακούει;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter