Νέες κάψουλες για μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης καφέ!

Νέες κάψουλες για μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης καφέ!

Ο καφές, για εμάς τους Έλληνες, αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο της καθημερινότητάς μας, αλλά και μία από τις πρώτες επιλογές μας όταν αναζητούμε φυσική αλλά και ψυχολογική τόνωση.

Πλην της ποιότητας, τα τελευταία χρόνια αναζητούμε τρόπους ώστε να έχουμε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο μας ρόφημα. Κατά γενική ομολογία, η επιλογή της παρασκευής καφέ μέσω κάψουλας στο σπίτι ή στο γραφείο, προσφέρει στον καταναλωτή ένα μεγάλο convenience, καθώς μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, η κάψουλα μετατρέπεται σε μια  κούπα καφέ.

Σύμφωνα με στοιχεία, η κατανάλωση των καψουλών καφέ, αποτελεί μία σημαντική αγορά που γνωρίζει ραγδαία αύξηση με ταχύτατους ρυθμούς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην εν λόγω αγορά, δραστηριοποιούνται μεγάλοι «παίχτες» του καφέ, επενδύοντας σε ποιοτικά χαρμάνια.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι νέες προτάσεις του Γρηγόρη, ο οποίος αναβαθμίζει τις κάψουλές του αντικαθιστώντας το πλαστικό υλικό, με αλουμίνιο!

Οι νέες κάψουλες αλουμινίου, είναι υψηλής ποιότητας και διατίθενται στα τρία αγαπημένα σε όλους μας εκλεκτά χαρμάνια Γρηγόρης. Το χαρμάνι Classic, με ένταση 9/10 είναι γεμάτο σώμα και πλούσια αρώματα. Το χαρμάνι Arabica, με ένταση 7/10 έχει γλυκιά γεύση και ευχάριστο άρωμα. Τέλος το χαρμάνι Decaf, με ένταση 6/10, είναι χωρίς καφεϊνη – με φυσική μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης μόνο με νερό – και έχει απαλή γεύση.

Η νέα premium πρόταση καψουλών αλουμινίου του Γρηγόρη, διατίθεται σε νέες μοντέρνες συσκευασίες με εντυπωσιακό branding & χρωματισμούς που κάνουν αίσθηση και ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα είναι συμβατή με τις οικιακές μηχανές Nespresso.

Βρείτε και εσείς τις νέες κάψουλες αλουμινίου σε όλα τα  καταστήματα Γρηγόρης & στο gregory’s e-order ή μέσω του gregory’s e-order app και ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter