Νέες κατηγορίες της «γαλάζιας» ακροδεξιάς: Ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από το εμβόλιο

Νέες κατηγορίες της «γαλάζιας» ακροδεξιάς: Ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από το εμβόλιο

Από γενεές δεκατέσσερις περνάει την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη νέο άρθρο της ιστοσελίδας antinews.gr που πρόσκειται στην ακροδεξιά συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλά για κυβερνητική προπαγάνδα, για πρωθυπουργό που προσπαθεί να θάψει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του με την αναφορά στο εμβόλιο σημειώνοντας πως «ούτε καν αυτοί που το φτιάχνουν δεν είναι σε θέση να πουν με βεβαιότητα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αν όντως είναι αρκούντως αποτελεσματικό, πως θα γίνει η συντήρηση και η φύλαξή του για να οδηγηθούμε με ασφάλεια σε μαζικούς εμβολιασμούς, καθώς και ποιες είναι οι παρενέργειές του».

Και συμπληρώνει μεταξύ άλλων:

«Επίσης ενδέχεται να θεωρεί ότι η προσδοκία της λύτρωσης ένεκα εμβολίου, δύναται να επισκιάσει και τις δημόσιες παραδοχές κορυφαίων υπουργών για την πλήρη απώλεια ελέγχου της αντεπίθεσης του κορονοϊού επειδή η κυβέρνηση έπεσε έξω στις προβλέψεις, καθώς και για την αναπόφευκτη νέα οικονομική εξαθλίωση που θα καταλήξει στο πέμπτο και ισοπεδωτικό μνημόνιο.»

Όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Κρύβεται πίσω από το εμβόλιο…

Αναμενόμενη η νέα προπαγάνδα της κυβέρνησης μπας και καταφέρει να θάψει την ανεπάρκειά της που οδήγησε στο καταστροφικό δεύτερο lockdown.

«Μείνετε ασφαλείς μέχρι να έρθει το εμβόλιο να σας σώσει, γιατί αν περιμένετε από εμάς ζήτω που καήκατε», μας λένε επί της ουσίας οι κυβερνώντες, ανήμποροι έστω και την τελευταία στιγμή να πράξουν τα δέοντα για να μην οδηγηθούμε στο τρίτο lockdown που νομοτελειακά θα βάλει μόνιμο λουκέτο στη χώρα.

Προσέξτε, ούτε καν αυτοί που το φτιάχνουν δεν είναι σε θέση να πουν με βεβαιότητα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αν όντως είναι αρκούντως αποτελεσματικό, πως θα γίνει η συντήρηση και η φύλαξή του για να οδηγηθούμε με ασφάλεια σε μαζικούς εμβολιασμούς, καθώς και ποιες είναι οι παρενέργειές του.

Κι έρχεται με απίστευτη επιπολαιότητα η κυβέρνηση και μας λέει… «μην ανησυχείτε, τα καλύτερα έρχονται μαζί με το εμβόλιο», δίχως να μας προϊδεάζει τι προτίθεται να κάνει μέχρι να έρθει το εμβόλιο μέσα στο 2021 σύμφωνα με τις αισιόδοξες προβλέψεις.

Προφανώς έχει προεξοφλήσει ότι η Ελλάδα εν αναμονή του εμβολίου θα καταντήσει Μπέργκαμο.

Διαφορετικά θα μας είχε παρουσιάσει το σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ που αμέλησε να καταρτίσει εδώ και εννιά μήνες προς αποφυγή της δεύτερης καραντίνας που μαθηματικά οδηγεί στην τρίτη και τελειωτική για την πατρίδα και τον λαό της.

Ενδεχομένως ο κύριος Μητσοτάκης εγκλωβισμένος στα αδιέξοδά του να πιστεύει ότι η προσμονή του εμβολίου θα επαναφέρει τα μεγάλα ποσοστά λαϊκής αποδοχής για τους χειρισμούς του στην πρώτη επέλαση του ιού, τα οποία πλέον εξανεμίστηκαν λόγω της ανικανότητας ανάσχεσης της δεύτερης.

Επίσης ενδέχεται να θεωρεί ότι η προσδοκία της λύτρωσης ένεκα εμβολίου, δύναται να επισκιάσει και τις δημόσιες παραδοχές κορυφαίων υπουργών για την πλήρη απώλεια ελέγχου της αντεπίθεσης του κορονοϊού επειδή η κυβέρνηση έπεσε έξω στις προβλέψεις, καθώς και για την αναπόφευκτη νέα οικονομική εξαθλίωση που θα καταλήξει στο πέμπτο και ισοπεδωτικό μνημόνιο.

Ίσως δε να βαυκαλίζεται ότι θα σκιάξει και τον αόρατο εχθρό, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει τις λατρευτές του επιθέσεις κυρίως στα ΜΜΜ που βρίσκει… συνωστισμένη πελατεία εξαιτίας της συνεχόμενης κυβερνητικής ολιγωρίας.

Πιθανότατα και τον Ερντογάν, και να μην ξανατολμήσει να εκμεταλλευτεί τις μειοδοτικές ηγεσίες σε Ελλάδα και Κύπρο προς δημιουργία τετελεσμένων.

Μπορεί και τους μπολιαστές, διότι θα φοβηθούν πως με το τσίμπημα θα λάβουν τελικά άσυλο, με συνέπεια να παγιδευτούν στη δυστοπική Ελλάδα του μητσοτακισμού μη δυνάμενοι να κατακτήσουν ένα καλύτερο μέλλον κάπου άλλου.

Μάλλον και την ισχύ του Συντάγματος, για να μπούμε και πάλι στον γύψο μπας και κατορθώσει επιτέλους η αγία οικογένεια να επιβάλει το ολοκληρωτικό καθεστώς που ορέγεται.

Και ποιος ξέρει, πιθανόν να αποτρέψει και την εκατέρωθεν έμμεση -μέχρι στιγμής- πρόταση για συγκατοίκηση γαλάζιων και κόκκινων ολετήρων που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία τις προάλλες στη Βουλή. Ώστε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον τη διατήρηση του ονόματος Ελλάδα.

… Κερδάμε σύντροφοι κοψοχέρηδες, που θα έλεγε κι ο σύντροφος Strange….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter