Νέες κυκλοφορίες: «Συζητήσεις με τον Θεό – βιβλίο 2»

Νέες κυκλοφορίες: «Συζητήσεις με τον Θεό – βιβλίο 2»

Το βιβλίο «Συζητήσεις με τον Θεό – ένας ασυνήθιστος διάλογος , βιβλίο 2» του Neale Donald Walsch κυκλοφορεί από το Πεδίο σε μετάφραση της Πηνελόπης Τριαδά.

«Οι συζητήσεις με τον Θεό» ανοίγουν τον δρόμο για να ανακαλύψουμε ξανά τον εαυτό μας και να γνωριστούμε εκ νέου με τον κόσμο γύρω μας. Στην εισαγωγή του βιβλίου Συζητήσεις με τον Θεό – Βιβλίο 1, ο Neale Donald Walsch πληροφορεί τους αναγνώστες ότι το Βιβλίο 2 καταπιάνεται με τις «παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».

Σε αυτό το βιβλίο, λοιπόν, ο Θεός ακούει τα γενικότερα προβλήματα του ανθρώπου, τα αδιέξοδα και τα ολισθήματά του σε οικουμενικό επίπεδο. Και στον διάλογο αυτόν ο Θεός δεν επικρίνει, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να αντλήσουμε τη δύναμη που έχουμε κρυμμένη και μπορεί να αλλάξει όσα σκοτεινά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και να οδηγήσει σε ένα συλλογικό φωτεινό μέλλον.

Τα βιβλία της σειράς «Συζητήσεις με τον Θεό» είναι από τα πιο δημοφιλή βιβλία πνευματικότητας που έχουν εκδοθεί τα τελευταία 50 χρόνια. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Μας καθοδηγούν πώς να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, σε ατομικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Neale Donald Walsch είναι ένας σύγχρονος «πνευματικός αγγελιαφόρος», τα λόγια του οποίου αγγίζουν τους ανθρώπους με πολύ ουσιαστικό τρόπο. Εκδηλώνοντας πολύ νωρίς το ενδιαφέρον του για τη θρησκεία και δημιουργώντας βαθιά σύνδεση με την πνευματικότητα, ο Walsch πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του χτίζοντας μια επιτυχημένη καριέρα, αναζητώντας ωστόσο το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης πριν βιώσει τις περίφημες «Συζητήσεις του με τον Θεό». Η σειρά των βιβλίων «Συζητήσεις με τον Θεό», που προέκυψε από αυτές τις πνευματικές συναντήσεις, έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες, αγγίζοντας εκατομμύρια αναγνώστες που οι ζωές τους άλλαξαν προς το καλύτερο.

Σελίδες: 400  τιμή: 16,90

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter