Νέες λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελία και το σημείωμα

Νέες λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο:  Η αποπλάνηση, η καταγγελία και το σημείωμα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για το τι ήταν αυτό που ανάγκασε την 14χρονη κοπέλα να βάλει τέλος στη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης πέφτοντας στις γραμμές του σταθμού ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. 

Ο 42χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της 14χρονης παραδέχθηκε πως διατηρούσε σχέση με την ανήλικη. 

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε απασχολήσει πριν  από λίγες ημέρες τις αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής μετά από καταγγελία που είχαν καταθέσει οι γονείς για την αποπλάνησή της από έναν κάτοικο της γειτονιάς που διαμένουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 42χρονος φέρεται να είχε αποπλανήσει με την πειθώ του το παιδί. Μάλιστα, πριν από περίπου τέσσερις ημέρες, οι γονείς της 14χρονης, η μητέρα της και ο πατριός της, έμαθαν πως η κόρη τους βλέπει τον 42χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός της ανήλικης μαθήτριας να εξαγριωθεί, να πάει στο κατάστημα του συγκεκριμένου άνδρα και να τον ξυλοκοπήσει.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: Ποινική δίωξη στον 42χρονο που φέρεται να αποπλάνησε τη 14χρονη

Στην συνέχεια μητέρα και πατριός απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 42χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκων. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν στα αρχεία τους το όνομα του άνδρα διαπίστωσαν πως και κατά το παρελθόν τους είχε απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις. Από τις έρευνες των αρχών μετά τη σύλληψή του σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκων, βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες κι άλλου κοριτσιού αλλά και βίντεο με πορνογραφικό υλικό του οποίου η προέλευση εξετάζεται. 

Το σημείωμα

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 42χρονο και πως δεν θέλει να γίνει η αιτία να μπει φυλακή. Μάλιστα ζητούσε το γράμμα να δοθεί στον 42χρονο. 

Ένα ακόμη στοιχείο της συγκλονιστικής υπόθεσης, είναι ότι η 14χρονη ήταν φίλη με την κόρη του συλληφθέντα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Την Πέμπτη το μεσημέρι λίγο πριν από τις 15:00 η 14χρονη πέρασε τις πύλες του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ασχολιόταν με το κινητό της.

Ξαφνικά έπεσε στο κενό κατά τη διέλευση του συρμού με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter