Νέες λεπτομέρειες για το νεκρό βρέφος στο Αίγιο – Οι περίεργες αναρτήσεις της μητέρας

Νέες λεπτομέρειες για το νεκρό βρέφος στο Αίγιο – Οι περίεργες αναρτήσεις της μητέρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το πώς βρέθηκε το μωρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο και ποιός το πέταξε.

Η 35χρονη γυναίκα που πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα αρνείται μέχρι και σήμερα ότι είναι εκείνη η μητέρα του νεκρού βρέφους. Η ίδια δε δίνει καμιά συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των αστυνομικών που δηλώνουν πεπεισμένοι πως εκείνη είναι η μητέρα.

Όπως υποστηρίζει η 35χρονη, πράγματι ήταν έγκυος αλλά απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή στο περίπου 8,5 μηνών βρέφος, ο θάνατος του εκτιμάται ότι επήλθε πριν 3-4 ημέρες. Μάλιστα εκτιμάται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί πλήρως το επόμενο διάστημα από τα αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης: Αίγιο: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο (Photos)

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε. Μάλιστα πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως υπάρχει μάρτυρας που είδε τη μητέρα να μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 35χρονης, τη σακούλα με το μωρό.

Οι περίεργες αναρτήσεις της 35χρονης

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται…» είναι μία από τις  αναρτήσεις της 35χρονης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook. Μάλιστα κατά διαστήματα «ανέβαζε» και φωτογραφίες με μωρά!

Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter