Νέες προβοκάτσιες ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Νέες προβοκάτσιες ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Το φάντασμα του Τσίπρα βλέπει όχι μόνο στον ύπνο του αλλά και κάθε μέρα ο Μητσοτάκης που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Όχι μόνο από τα αλλεπάλληλα «Βατερλό» που παθαίνει λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής του . Αλλά κυρίως από την συνεχή δικαίωση του Τσίπρα του οποίου οι πολιτικές προβλέψεις και εκτιμήσεις δικαιώνονται διαρκώς από την κοινωνική πραγματικότητα. Από τις εναλλακτικές προτάσεις του που απλώνονται στην κοινωνία. Όμως ο Μητσοτάκης μαζί με τον φόβο του κουβαλάει και ένα αδίστακτο προσωπείο. Θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Θα φθάσει στο έσχατο σημείο του αμοραλισμού, την προβοκάτσια. Ετοιμάζει και άλλες προβοκάτσιες. Όχι γενικά και αόριστα, αλλά κατά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Την πρώτη την επιχείρησε ο ίδιος από το βήμα της βουλής, συνδέοντας την εμπρηστική επίθεση στον Real Fm με την αξιωματική αντιπολίτευση. Ο ίδιος θα ενορχηστρώσει και άλλες. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι κάθε μέρα θα είναι και ένα «Βατερλό» για τον ίδιο. «Βατερλό» που προκύπτουν όχι από την ανεμελιά του ή την άγνοιά του για την κοινωνική πραγματικότητα.

Αλλά από την πολιτική του. Μία πολιτική παρμένη από τις στάχτες της πολιτικής της Θάτσερ. Μία πολιτική που τσακίζει εργαζομένους, συνταξιούχους μικρομεσαίους. Θα προχωρήσει σε νέες αθλιότητες γιατί αντιλαμβάνεται ότι οι αγιογραφίες των μέσων ενημέρωσης δεν τον σώζουν. Μέσα σε τρεις ημέρες έσπασε κάθε ρεκόρ από «στραπάτσα»: Από την αποφυλάκιση του κολλητού του Λιγνάδη στο υβρεολόγιο και το ξέπλυμα της χούντας από τον Συρίγο για το Πολυτεχνείο.

Από το στραπάτσο που υπέστη με την απόφαση της δικαιοσύνης για την NOVARTIS, στο φιάσκο με τα ψίχουλα του POWER PASS όπου αποκαλύφθηκε η μεγάλη του κοροϊδία προς τους πολίτες. Από το καραμπινάτο σκάνδαλο με την UBER που ο ίδιος υμνούσε συκοφαντώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, στην πολιτογράφηση του Τούρκου καταζητούμενου από την Ιντερπόλ Αγιαβέφε με την σφραγίδα και την συστατική του Άδωνη. Από την αστυνομία στα πανεπιστήμια αντί στις γειτονιές που το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει καθημερινά, στις αναθέσεις 7,5 δις σε «δικούς» του. Από τις επιδόσεις του στην ελευθεροτυπία όταν ξεπέρασε τον Ορμπαν στέλνοντας τη χώρα στο 108 της λίστας. Προσωπικά χάνω τον λογαριασμό από τις «επιδόσεις» του Μητσοτάκη.

Η αθλιότητα περί «εκτσογλανισμού της κοινωνίας» θα αποδειχθεί παρωνυχίδα μπροστά σε αυτά που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης. Με την στήριξη των βαρόνων που ελέγχουν την πλειοψηφία των μέσων, με την πλάτη κάποιων πρόθυμων δικαστών, θα οργιάσει κατά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μακριά από κάθε πολιτική αντιπαράθεση, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και Δημοκρατίας θα προσπαθήσει να γαντζωθεί στην εξουσία.

Μάταιος κόπος. Θα φύγει άρον-άρον. Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο και με μεγάλη διαφορά η προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι σύντομα γεγονός.

ΥΓ. Η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά είναι αναμφίβολα καθοριστικός παράγοντας για την εκλογή ενός υποψήφιου βουλευτή. Όμως η προσπάθεια να προβληθούμε σε αυτά μέσω προσβλητικών και απαράδεκτων δηλώσεων έξω και πέρα από κάθε πολιτική αντιπαράθεση, οπλίζουν τη φαρέτρα του Μητσοτάκη. Άλλα αυτογκόλ δεν χρειάζονται σύντροφοι.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter