Νέες ταυτότητες με φωτογραφία σκανδάλου! Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το HotDoc και το Docville

Νέες ταυτότητες με φωτογραφία σκανδάλου! Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το HotDoc και το Docville

Mε δακτυλικό αποτύπωμα Μαξίμου το κόστος ανεβαίνει κατά 200 εκατομμύρια. Τα ψέματα για τη ματαίωση του προηγούμενου διαγωνισμού και οι προδιαγραφές μέσω… έγχρωμης φωτογραφίας.

Σε στενές επαφές με το Μαξίμου ο «αντιπρόσωπος» της εταιρείας που ευνοείται από τη φωτογραφική προκήρυξη.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΑΤΣΑΝΗ: Καταδικάστηκε πειθαρχικά για την «αθώωση» Βγενόπουλου αλλά για τη ΝΔ είναι αξιόπιστη.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Η διπλωματία που πνίγεται στο Αιγαίο. Το «Ορούτς Ρέις» που το πήρε ο άνεμος και η εσωκομματική ναυμαχία των υπουργών Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλου και Εξωτερικών Ν. Δένδια

ΕΡΕΥΝΑ: Στα άδυτα της μαφίας των φυλακών κορυδαλλού. Τι συνδέει τις δικογραφίες για το σκάνδαλο Energa, την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούμενου δικηγόρου και τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Documento: ‘Οσα φέρνει ο θείος από την Αμερική. ΟΣΚΑΡ, χρυσό χαλί για μπίζνες

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η ζωή ενός ζευγαριού Ελλήνων στην Κίνα

ΜΟΡΙΑ: Ανύπαρκτο το ‘επιτελικό κράτος». Έσπειραν μισανθρωπία, θερίζουν φασιστοειδή.

DOCville/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Shamsia Hassami, η πρώτη γυναίκα street artist στο Αφαγανιστάν

Φοστέν Λινιεκουλά: Η άνεση των λίγων χτίζεται στα ερείπια των πολλών

Σπέρη Κανατά: Από καθαρή σύμπτωση δεν είμαστε ο άλλος

Δ. Γραμματογιάννης: Η μόδα ασχολείται ενεργά με την πολιτική

Βασίλης Λέκκας: Ως λαός ζούμε τον εμφύλιο σε όλα τα επίπεδα

ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ: Η Τόνια Ηλία μπροστά στο φάσμα της καταδίκης

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: κυβέρνηση του «δωσ’ τα όλα στην Eldorado»

ΕΦΟΡΙΑ: Οι παγίδες της νέας ρύθμισης χρεών

ΗΠΑ: Ο Σάντερς πολύ αριστερός για το κατεστημένο των Δημοκρατικών

Και στο DocSport

ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA: Το ποδοσφαιρικό βατερλό του Γεραπετρίτη

ΒΡΟΜΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: Η αμνησία του Αλαφούζου και οι μπηχτές του Μελισσανίδη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ: «Η ζωή είναι ένα ποδήλατο δίχως φρένα». Ο πρωταθλητής ποδηλασίας μιλά για όσα πέρασε και για τα ολυμπιακά μετάλλια που έρχονται!

To Docville

Η Shamsia Hassani, η πρώτη γυναίκα street artist στο Αφγανιστάν, στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento.

«Κάποια στιγμή αφαίρεσα από τα έργα μου τη μπούργκα και δημιούργησα έναν γυναικείο χαρακτήρα με κλειστά μάτια. Αντιπροσωπεύει τη γυναίκα που δεν αισθάνεται άνετα μέσα στην κοινωνία, που φοβάται να μιλήσει, που δεν έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σύστημα και δεν νιώθει έτοιμη να πάρει αποφάσεις» λέει μεταξύ άλλων η Shamsia Hassani, η πρώτη γυναίκα street artist στο Αφγανιστάν, στη συνέντευξη που έδωσε στην Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Ο Βασίλης Λέκκας αφηγείται στην Έμυ Ντούρου στιγμές από την πορεία του. Μιλάει για τη συνάντησή του με τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Σπάθα, τη Μαρία Φαραντούρη, τον Γιώργο Τρανταλίδη. «Είμαστε μια χώρα τόση δα που δεν χωράει το μέγεθος των καλλιτεχνών της» λέει μεταξύ άλλων.

Ο Κονγκολέζος χορογράφος και χορευτής Φοστέν Λινιεκουλά συζητά με τον Σπύρο Οικόπουλο για την αποικιοκρατία στη χώρα του, με αφορμή την παράσταση «Congo» που ανεβάζει στη Στέγη.

Ο fashion editor Δημήτρης Γραμματικογιάννης μιλάει στην Αμαλία Δενδρινού με αφορμή το Athens Fashion Film Festival για την ηθική και την αισθητική στη σύγχρονη μόδα.

Η Αφροδίτη Ερμίδη συνάντησε τα μέλη του μουσικού σχήματος «Ριζά», το οποίο αποτελεί μια δημιουργική συνάντηση με την παράδοση μέσα από έναν απρόσμενα ταιριαστό συνδυασμό πιάνου (Κωστής Ζουλιάτης), κοντραμπάσου (Πέτρος Λαμπρίδης) και φωνής (Θεμιστοκλής Καρποδίνης).

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Πανίτσας εξηγεί στον Σπύρο Οικόπουλο γιατί έχει επιλέξει να εργάζεται όταν τα φώτα της πόλης χαμηλώνουν και αποκαλύπτει τα μυστικά της νυχτερινής βάρδιας στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου.

Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης γράφει για τον Κερκ Ντάγκλας, τον τελευταίο θρύλο του παλιού Χόλιγουντ ποτέ δεν έκρυψε την προτίμηση του για τους Δημοκρατικούς.

Η ηθοποιός Σπέρη Κανατά συζητά με την Αφροδίτη Ερμίδη με αφορμή τη σαιξπηρική κωμωδία «Αγάπης Αγώνας Άγονος».

Hot Doc: Ένα τεύχος για Όσκαρ

Το Hot Doc που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Documento είναι αφιερωμένο στα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Γνωστοί κριτικοί κινηματογράφου γράφουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα βραβεία και τη βιομηχανία τους που απασχολούν όχι μόνο το Χόλιγουντ, αλλά την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα και τους σινεφίλ. Ο Ρόμπι Εκσιέλ, ο Αλέξης Δερμεντζόγλου, ο Δημοσθένης Ξιφιλίνος, ο Παύλος Κάγιος, ο Στράτος Κερσανίδης, ο Ιάκωβος Γωγάκης και ο Άκης Καπράνος εστιάζουν στο φαινόμενο των Όσκαρ, ενώ ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης, ο Θανάσης Καραμπάτσος και ο Παναγιώτης Φρούντζος ξεχωρίζουν τις στιγμές που συζητήθηκαν στη διάρκεια των απονομών από το 1929 έως τις μέρες μας.           

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter