Νέες υποσχέσεις Σταϊκούρα για fuel pass και επιταγή ακρίβειας

Νέες υποσχέσεις Σταϊκούρα για fuel pass και επιταγή ακρίβειας

Νέες υποσχέσεις μοίρασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας κάνοντας λόγο από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ για ενδεχόμενο να δοθεί νέα επιταγή ακρίβειας και επιδότηση του πετρελαίου diesel. Αναφερόμενος δε στο fuel pass, είπε ότι εξετάζεται να δοθούν περισσότερα χρήματα και να διευρυνθούν τα εισοδηματικά κριτήρια.

Ο υπουργός επανέλαβε για άλλη μια φορά τα περί «εύρεσης δημοσιονομικού χώρου για τη στήριξη των νοικοκυριών», όταν εν τέλει η κυβέρνηση κάνει ακριβώς το αντίθετο, διαφυλάττει τα κέρδη των ολιγαρχών στην ενέργεια και σε άλλους κρίσιμους κλάδους και πετάει ψίχουλα στους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους.

«Πρωτοβουλίες» για τα καύσιμα

Σε ό,τι αφορά στην επιδότηση των καυσίμων από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι «θα αναλάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο τους πολίτες στο πεδίο των καυσίμων με βάση τα δημοσιονομικά μας περιθώρια. Η πρόθεσή μας είναι να υπάρξει μια επέκταση για άλλους τρεις μήνες. Θα συζητήσουμε τη διεύρυνση των κριτηρίων και την ενίσχυση αυτών ανάλογα με τις δυνατότητες που έχουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter