Νεφελούδης σε Άδωνη για την υπόθεση CRETA FARMS: «Αυτά δεν είναι τηλεπωλήσεις»

Νεφελούδης σε Άδωνη για την υπόθεση CRETA FARMS: «Αυτά δεν είναι τηλεπωλήσεις»

Για επιπολαιότητα κατηγορεί τον Άδωνη Γεωργιάδη ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, σε σχετική του δήλωση σχετικά με τις ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης για την υπόθεση της CRETA FARMS.

Ο κ. Νεφελούδης κάνει λόγο για επιπολαιότητα, αλλά και για αμετροέπεια η οποία δεν σέβεται την αγωνία των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί και ανησυχούν για το εργασιακό τους αύριο, ενώ βάλλει κατά του Άδωνη Γεωργιάδη για τη σύγκριση της συγκεκριμένης υπόθεσης με την υπόθεση Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Νεφελούδης αναφέρει στη δήλωσή του:

«O Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για την ρύθμιση μιας οικογενειακής διένεξης που έθεσε σε κίνδυνο την βιωσιμότητα της CRETA FARMS. Ανακοίνωσε ότι έσωσε την εταιρεία και τις θέσεις εργασίας. Από το πρώτο άκουσμα της είδησης λες μπράβο, όμως όταν αρχίζεις να το ψάχνεις τότε αρχίζεις και να τρέμεις από την επιπολαιότητα, αλλά και από την αμετροέπεια η οποία δεν σέβεται την αγωνία των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί και ανησυχούν για το εργασιακό τους αύριο.

Με αυτούς κε Άδωνη δεν έχει κανείς δικαίωμα να παίζει και να καλλιεργεί ελπίδες, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί το λέω αυτό;

Γιατί το όλον που έγινε είναι, σωστά, να υπογραφεί ένα απλό μνημόνιο ενδιαφέροντος για να εξευρεθεί επενδυτής. Δηλαδή βρισκόμαστε ακόμα στην πολύ αρχή της υπόθεσης που όλοι ευχόμαστε να πάει καλά, αλλά με αυτή την διαχείριση τα πράγματα είναι πολύ επισφαλή.

Είναι μέγιστη δε επιπολαιότητα που σύγκρινε αυτή την υπόθεση που τώρα αρχίζει με την υπόθεση Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης.

Κε Υπουργέ η υπόθεση αυτή δεν ήταν η σωτηρία της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αλλά η σωτηρία των 11.000 θέσεων εργασίας και η προστασία του κλάδου.

Η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ έτσι και αλλιώς έκλεισε, δημιουργήθηκε ένα άλλο σχήμα, καταρτίστηκε πρόγραμμα εξυγίανσης και αφού φορτώθηκε χρέη και ζημιές της Μαρινόπουλος, δεσμεύτηκε για ΟΛΕΣ τις θέσεις εργασίας και καλύτερες δουλειές γιατί η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ εφάρμοζε εργασιακά την πολιτική της ΝΔ. Πήγε με την μεσολάβηση μας στις τράπεζες, στον ΕΦΚΑ και όπου χρωστούσε και τέλος στα δικαστήρια για έκδοση όλων των αποφάσεων.

Εμείς δεν ψευτοπανηγυρίζαμε, παρά μόνο όταν τελείωσε δικαστικά η υπόθεση γιατί δεν θέλαμε να παίζουμε με τα νεύρα των εργαζόμενων.

Διότι ξέραμε ότι σε κάθε βήμα μας ήσασταν από πίσω και καραδοκούσατε να ναυαγήσει η υπόθεση, το ευχόσασταν κιόλας.

Λοιπόν αφήστε τα πολλά λόγια και τις επιπολαιότητες και ελάτε να σας συμβουλεύσουμε τι σημαίνει διαχείριση επιχειρηματικών κρίσεων, τι σημαίνει σοβαρότητα και κυρίως τι σημαίνει αγωνία για το εργασιακό αύριο. Αυτά δεν είναι τηλεπωλήσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter