20χρονος νεκρός από πυρά αστυνομικών μετά από καταδίωξη στη Λάρισα

20χρονος νεκρός από πυρά αστυνομικών μετά από καταδίωξη στη Λάρισα

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άτομο 20 ετών έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς από αστυνομικούς κατά τη διάκρια καταδίωξης στην οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης έξω από τη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το onlarissa η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός δεν σταματούσε σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών, ενώ περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Στο τέλος, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχωχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Αργότερα, κάποιος από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν τον πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα, όπως παραδέχεται με σχετική της ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνοντας ότι ο αστυνομικός κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Το θύμα ήταν ηλικίας 20 ετών, γεννηθείς το 2003, Συριακής καταγωγής, που είχε ως δηλωμένο τόπο κατοικίας την Θεσσαλονίκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter