Νεκρός 24χρονος μετανάστης στη Μόρια – Τον βρήκαν οι φίλοι του

Νεκρός 24χρονος μετανάστης στη Μόρια – Τον βρήκαν οι φίλοι του

Νεκρός βρέθηκε στον καταυλισμό της Μόριας, 24χρονος αιτών άσυλο από το Καμερούν.

Ο 24χρονος, που βρέθηκε από φίλους του με τους οποίους έμενε μαζί περί τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του μετανάστη, επισήμανε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο».

Όπως εξήγησε ο υπουργός, οι ομοεθνείς του νεαρού μετανάστη, τον μετέφεραν από το ISOBOX όπου βρισκόταν, «αλλά παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, τόσο στη Μόρια όσο και στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, δεν κατάφεραν να τον σώσουν».

Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή, ανέφερε ότι «όπως λένε οι μετεωρολόγοι δεν θα υπάρξει κάποιο ισχυρό φαινόμενο στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Παρά ταύτα, έχουμε κάνει όλες τις προετοιμασίες, επικεντρωνόμαστε περισσότερο στη Σάμο, όπου έγινε και σύσκεψη με τους φορείς του νησιού, την ΕΛΑΣ, το Λιμενικό και τον στρατό, ώστε να ληφθούν όλα τα δυνατά μέτρα, καθώς υπάρχει υπερπληθυσμός».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter