Νεκρός ακόμα ένας μάρτυρας της υπόθεσης Noor 1

Νεκρός ακόμα ένας μάρτυρας της υπόθεσης Noor 1

Νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ακόμη ένας σημαντικός μάρτυρας, στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, όπως αναφέρει η εφημερίδα avgi.gr.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Γεωργιάδης, που ζούσε στο Ντουμπάι και προσπαθούσε απεγνωσμένα, από το 2018, να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές δικαστικές αρχές, για να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, που συνδεόταν με την υπόθεση του Noor 1, βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το blog «dikografies», ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Γεωργιάδης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ντουμπάι, ενώ νεκρός βρέθηκε και ο σκύλος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης ζει εδώ και αρκετά χρόνια στο Ντουμπάι, ασχολούμενος επαγγελματικά με το πετρέλαιο. Εκεί καταδικάστηκε για υπόθεση οικονομικής φύσεως, εξέτισε την ποινή του στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα, ζώντας σε ένα καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας.

Παράλληλα ο ίδιος για αρκετό καιρό επικοινωνούσε με τις ελληνικές αρχές, δηλώνοντας την επιθυμία του να καταθέσει στοιχεία που γνωρίζει για την υπόθεση του «Noor 1», ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα. Όπως δήλωνε μάλιστα ο ίδιος, η προσπάθεια αυτή συνάντησε εξ αρχής εμπόδια και το τελευταίο διάστημα την πλήρη αδιαφορία -έως άρνηση- των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιοι μέσου, κοντινοί άνθρωποι του Β. Γεωργιάδη τον αναζητούσαν στο τηλέφωνο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς επιτυχία, μέχρι που συγγενικά του πρόσωπα ενημερώθηκαν από την εκεί Πρεσβεία ότι, βρέθηκε από τον σεκιουριτά της πολυκατοικίας ένα πτώμα στο διαμέρισμα του.

Η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη, ενώ σημειώνεται ότι εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου στις 3 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γίνει αναγνώριση στο πτώμα του και νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως αναφέρει το ίδιο blog η σωρός παραμένει στα Εμιράτα, ενώ είναι άγνωστο πού βρίσκονται τα προσωπικά του είδη (σημειώσεις, laptop  και άλλα).

Πηγή: avgi.gr – dikografies.blogspot.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter