Νεκρός από ηλεκτροπληξία εναερίτης σε κολώνα της ΔΕΗ στο Αργολικό Ναυπλίου (Video & Photos)

Νεκρός από ηλεκτροπληξία εναερίτης σε κολώνα της ΔΕΗ στο Αργολικό Ναυπλίου (Video & Photos)

Εργατικό ατύχημα με νεκρό έναν 45χρονο εναερίτη, συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, στο Αργολικό Ναυπλίου. 

Από ρεύμα υψηλής τάσης χτυπήθηκε ένας τεχνίτης εργολαβικού συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος μαζί με άλλους τεχνίτες πραγματοποιούσε εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό συμβάν συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του χωριού Αργολικό που είναι κοντά στο Ναύπλιο και ανήκει στο Δήμο Ναυπλιέων όπου εκτελούνταν εργασίες από το συνεργείο του εργολάβου,.

Ο άτυχος άνδρας, που είχε μεγάλη εμπειρία στη δουλειά του, 45 χρονών ήταν πατέρας 2 παιδιών, είχε ανέβει στην κολώνα της ΔΕΗ και εργαζόταν όταν χτυπήθηκε από το ρεύμα της κολόνας κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Όταν οι υπόλοιποι τεχνίτες κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί, κατάφεραν να τον κατεβάσουν από την κολώνα, εν τω μεταξύ στην πλατεία όπου έγινε το τραγικό περιστατικό σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, περιπολικά της αστυνομίας, και οι κάτοικοι του χωριού τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή του στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος.






Πηγή: ert

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter