Νεκρός εργαζόμενος στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της COSCO

Νεκρός εργαζόμενος στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της COSCO

Την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας άφησε εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις της COSCO στο Ικόνιο του Κερατσινίου το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr το τραγικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν τις 11, όταν ο 45χρονος Διονύσιος Θανόπουλος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εργασίας του και έχασε τις αισθήσεις του.

Οι συνάδελφοί του που ήταν παρόντες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει στο σημείο.

Ο άτυχος εργαζόμενος της COSCO μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου δυστυχώς ήταν πλέον αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρεται:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό θανάτου εργαζόμενου στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας εντός του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο Ικόνιο Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες, ο 44χρονος εργαζόμενος, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ακολούθως, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter