Νεκρός ο Λι Σον-κιουν – Είχε πρωταγωνιστήσει στην οσκαρική ταινία «Παράσιτα»

Νεκρός ο Λι Σον-κιουν – Είχε πρωταγωνιστήσει στην οσκαρική ταινία «Παράσιτα»
Ο Λι Σουν Κιον (αριστερά) κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών (2023)

Ο νοτιοκορεάτης ηθοποιός Λι Σον-κιουν, διάσημος για τον ρόλο του στην ταινία Παράσιτα, η οποία είχε θριαμβεύσει στα Όσκαρ το 2020, βρέθηκε νεκρός.

Οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Ο 48χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό αυτοκινήτου στο κέντρο της νοτιοκορεατικής πρωτεύουσας Σεούλ.

Ο Λι Σον-κιουν αντιμετώπιζε έρευνα της αστυνομίας, καθώς τον βάραιναν υποψίες πως έκανε χρήση κάνναβης και άλλων ψυχοτρόπων ουσιών.

Με τα «Παράσιτα» γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παίζοντας τον ρόλο του πατέρα πλούσιας οικογένειας τον οποίο εξαπατά φτωχή οικογένεια για να εξασφαλίσει δουλειές.

Στην τελευταία του ταινία, με τίτλο Sleep, παίζει τον ρόλο υπνοβάτη συζύγου που τρομοκρατεί τη σύζυγό του. Παρουσιάστηκε εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ Καννών.

Είχε εκφραστεί μπροστά στους δημοσιογράφους και στις κάμερες στα τέλη Οκτωβρίου, αφού ανακρίθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ιντσόν, κοντά στη Σεούλ.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που απογοήτευσα τόσους ανθρώπους, εμπλεκόμενος σ’ ένα τόσο δυσάρεστο συμβάν», είπε πει.

«Λυπάμαι για την οικογένειά μου, που βιώνει τόση οδύνη αυτή τη στιγμή (…) Για ακόμη μια φορά, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους», είχε προσθέσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter