Νεκρός ο Τιοτέ – Κατέρρευσε στην προπόνηση

Νεκρός ο Τιοτέ – Κατέρρευσε στην προπόνηση

Ο Σεϊκ Τιοτέ έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του. Ο πρώην παίκης της Αντερλεχτ και της Νιούκαστλ κατέρρευσε σε προπόνηση της ομάδας του Πεκίνου (Beijing Enterprises) στην οποία αγωνιζόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

 Ο θάνατός του επιβεβαιώνεται πλέον από τα περισσότερα βρετανικά, ολλανδικά και βελγικά ΜΜΕ, ενώ την απώλεια του παλιού συμπαίκτη του θρηνεί ο Ντεμπά Μπα, που έστειλε συλλυπητήρια μέσω του Twitter. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, ωστόσο όλα συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο.

Ο Τιοτέ γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1986 στο Γιαμουσούκρο της Ακτής Ελεφαντοστού. Πέρασε τη Μεσόγειο σε ηλικία 19 ετών και αγωνίστηκε στην Αντερλεχτ (2005-2008) και στη συνέχεια πέρασε από το Βέλγιο (Ρόντα, Τβέντε). Εφτιαξε το όνομά του στην επταετία 2010-2017 ως ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ και ήταν ένας απο τους πιο δημοφιλείς στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Φόρεσε 52 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την οποία κατέκτησε το Κόπα Αφρικα το 2015. Ηταν πατέρας τριών παιδιών.

«Με βαθιά θλίψη, επιβεβαιώνω ότι ο πελάτης μου Σεϊκ Τιοτέ έφυγε από τη ζωή σήμερα, αφού κατέρρευσε στην προπόνηση της ομάδας του, Beijing Enterprises. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο και ζητάμε να σεβαστούν όλοι την οικογένειά του σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ζητάμε τις προσευχές όλων σας» είπε ο εκπρόσωπός του, Εμανουέλε Παλαντίνο. Η Νιούκαστλ στη σύντομη ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο σύλλογός μας είναι συντετριμμένος από την είδηση του τραγικού χαμού τού Σεϊκ Τιοτέ»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter