Nεκρός σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα βρέθηκε ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Nεκρός σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα βρέθηκε ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Nεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα βρέθηκε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Σάγκετ, που έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά «Full House» τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

Ο Σάγκετ, έμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα και λίγες μόνο ώρες πριν είχε δώσει μια παράσταση στο Τζάκσονβιλ. Μάλιστα, πριν από την τραγωδία ο ίδιος είχε γράψει στο Twitter για το πόσο διασκέδασε στην παράσταση

 

Το προσωπικό του ξενοδοχείου τον καλούσε χωρίς όμως ανταπόκριση. Τότε αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιό του και τον βρήκαν νεκρό.

Η αιτία θανάτου -που δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αφού καμία ουσία δεν βρέθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας- δεν έγινε ακόμη γνωστή.

«Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε επί τόπου. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

Ο Μπομπ Σάγκετ, είχε παντρευτεί δύο φορές, ο δεύτερος γάμος του έγινε το 2018 και είχε τρία παιδιά.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter