Νεκρός βρέθηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Κάντζα

Νεκρός βρέθηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Κάντζα

Νεκρός βρέθηκε από την ΕΛΑΣ σήμερα αργά το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρος Δογιάκης. Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα αφότου πήγε σε γάμο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σωρός του άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στις 16:30, κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, ενώ δίπλα στη σωρό βρέθηκε πιστόλι. Ο Σταύρος Δογιάκης φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα σε ένα κομμάτι χαρτί στην τραπεζαρία του σπιτιού του στα Γλυκά Νερά με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδελφό του.

Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπροστά στην ταβέρνα «Κρητικός» ιδιοκτησίας του Σταύρου Δογιάκη -όπου και σύχναζε- είχε δολοφονηθεί ο πρώην αστυνομικός της ΕΛΑΣ, Σπύρος Παπαχρήστου τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς του 2018.

Όπως αναφέρεται ο Σταύρος Δογιάκης -ως ιδιοκτήτης της ταβέρνας- έβλεπε πολλά ραντεβού του πρώην αστυνομικού που φέρεται να σχετιζόταν με την ελληνική μαφία.

Διαβάστε επίσης: Ο κύκλος του αίματος

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter