Νεκροταφείο κάδων και απορριμματοφόρων, κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου (εικόνες)

Νεκροταφείο κάδων και απορριμματοφόρων, κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου (εικόνες)

Εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν αντικρίζει κανείς στο χώρο της ΑΓΡΟΤΕΚ στη Συντριάδα Πύργου.

Εκεί που επί θητείας του πρώην δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου είχαν μεταφερθεί – δίπλα στο νοσοκομείο της πόλης – τα σκουπίδια – μη έχοντας τότε άλλη λύση στην δύσκολη περίοδο των σκουπιδιών στο δήμο Πύργου, σήμερα υπάρχουν δεκάδες κατεστραμμένοι κάδοι και κάποια παλιά απορριμματοφόρα.

Ο χώρος της ΑΓΡΟΤΕΚ που ανήκει στο δήμο, έχει να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά εδώ και χρόνια και συνήθως αποτελεί λύση ανάγκης και μετατρέπεται σε χαβούζα της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες πως εκεί θα μεταφερθεί ο όρχος των οχημάτων του δήμου που σήμερα βρίσκεται στο παλιό νοσοκομείο εντός του οικιστικού ιστού.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες αυτές τότε από το παλιό νοσοκομείο θα φύγουν τα απορριμματοφόρα για να βρεθούν δίπλα στο νέο νοσοκομείο της πόλης.

Η κίνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει την αντίδραση των υγειονομικών φορέων του νοσοκομείου, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν στην περίπτωση της μεταφοράς και εναπόθεσης σκουπιδιών στον ίδιο χώρο.

Σε ερώτηση μας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος σημείωσε ότι πολύ σύντομα οι κάδοι θα απομακρυνθούν από το χώρο.

Πηγή: ilialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter