Νέο βιβλίο ερευνά τη σχέση του Τζον Κένεντι και της ζωγράφου Μέρι Πίντσο Μέγιερ

Νέο βιβλίο ερευνά τη σχέση του Τζον Κένεντι και της ζωγράφου Μέρι Πίντσο Μέγιερ

“JFK and Mary Meyer: A Love Story” είναι ο τίτλος του βιβλίου του δημοσιογράφου, συγγραφέα, σεναριογράφου Τζέσι Κόρνμπλουθ που αποκαλύπτει τη “μυστική” σχέση του Τζον Φ. Κένεντι με τη ζωγράφο Μέρι Πίντσο Μέγιερ και κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Skyhorse Publishing.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι το βιβλίο είναι το ημερολόγιο της Μέρι Μέγιερ, η οποία ήταν ίσως η μοναδική γυναίκα που αγάπησε ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η Μέρι Μέγιερ ήταν καλλιτέχνης, μέλος της υψηλής κοινωνίας, διαζευγμένη από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της CIA, φίλη του Τζον Κένεντι και της συζύγου του Τζάκι Κένεντι.

Η Μέγιερ και ο JFK, σύμφωνα με το βιβλίο, είχαν ερωτική σχέση και εκείνη φαντασιωνόταν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πάρει διαζύγιο. Εκείνος ανυπομονούσε να παντρευτεί τη Μέρι.

Μετά τη δολοφονία του, η Μέρι Μέγιερ αμφισβήτησε δυναμικά την επίσημη ιστορία του μοναχικού δολοφόνου. Γι ‘αυτό, ενώ έκανε την καθημερινή μεσημεριανή βόλτα της στο Τζορτζτάουν έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του JFK, πυροβολήθηκε. Εκτελέστηκε; Στο κεφάλι και την καρδιά;

Η Μέρι είχε ημερολόγιο. Η οικογένειά της το έκαψε. Στο ερώτημα ποιος σκότωσε τον JFK προστίθεται ένα ακόμη: Ποιος δολοφόνησε τη Μέρι Μέγιερ;

Ο δημοσιογράφος Τζέσι Κόρνμπλουθ με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε στο Page Six: “Είναι το ημερολόγιο που μπορεί να έχει γράψει. Ένας προσωπικός απολογισμός της ζωής της από το 1961 έως το 1964. Ακριβείς ημερομηνίες που είδε τον πρόεδρο. Κάθε δείπνο στον Λευκό Οίκο, στο οποίο παρακάθισε. Ο τριπλός έλεγχος όλων των ιδιωτικών πάρτι, στα οποία ήταν μαζί με τον Κένεντι. Πολλά είναι γνωστά γι αυτή τη σχέση. Αυτό το έργο μυθοπλασίας βασίζεται σε γεγονότα.

Tο ημερολόγιο της ήταν γεμάτο σκίτσα, σημειώσεις, ζωγραφιές και δέκα σελίδες για μια σχέση με έναν ανώνυμο εραστή. Η αδελφή της το έκαψε”.

Στο βιβλίο “JFK and Mary Meyer: A love story” ο συγγραφέας ανασυνθέτει το ημερολόγιο που η Μέρι Μέγιερ μπορεί να είχε γράψει. Ακολουθώντας χρονολογική σειρά της περιόδου της προεδρίας του Κένεντι και κάθε τεκμηριωμένη αναφορά για τη δημόσια σχέση τους έγραψε ένα θρίλερ που παρακολουθεί αυτή τη μυστική, καταδικασμένη σχέση και καλεί τους αναγνώστες να λύσουν τον γρίφο της δολοφονίας της Μέρι Μέγιερ, τονίζεται στην περίληψη του βιβλίου.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter