Νέο βίντεο – ντοκουμέντο: Η επίθεση κατά του σταθμάρχη όπως αποτυπώνεται από κάμερα ασφαλείας

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο: Η επίθεση κατά του σταθμάρχη όπως αποτυπώνεται από κάμερα ασφαλείας

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό, μέσα στο μετρό στην Ομόνοια. Μάλιστα, νέο βίντεο – ντοκουμέντο αποτυπώνει τις στιγμές που προηγήθηκαν από τα χτυπήματα των δύο νεαρών.

Το Σάββατο ο εισαγγελέας απήγγειλε βαριές κατηγορίες εναντίον  των δύο ανήλικων που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη. Συγκεκριμένα, τους ασκήθηκε κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ενώ τους απήγγειλε το πλημμέλημα της απείθειας διότι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Δείτε επίσης: Κακουργηματική δίωξη στα αδέλφια που ξυλοκόπησαν σταθμάρχη του Μετρό- Πλημμελήματα σε βάρος αστυνομικού που τους βοήθησε

Το βίντεο που ακολουθεί, και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, αποτυπώνει τι συνέβη ακριβώς πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του 53χρονου σταθμάρχη.

Τι είπε η μητέρα των δύο ανήλικων

Η μητέρα των δυο ανήλικων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του μετρό ζητά από τον 53χρονο να πει την αλήθεια για το περιστατικό και να παραδεχτεί ότι χτύπησε τα παιδιά της.

Μιλώντας στο Mega, τόνισε «Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια. Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».

Η μητέρα των παιδιών ζητά συγνώμη για τις πράξεις των παιδιών της αλλά τονίζει πως προκλήθηκαν από τον 53χρονο και μετα το περιστατικό ήταν φοβισμένα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter