Νέο δείπνο Σαμαρά – Καραμανλή

Νέο δείπνο Σαμαρά – Καραμανλή

Νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πρώην πρωθυπουργών στα Βόρεια Προάστια, με τον Αντώνη Σαμαρά να ανταποδίδει το δείπνο που του είχε παραχωρήσει ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη.

Το δείπνο μόνο σε νεκρό πολιτικό χρόνο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς -όπως εκτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καλλιθέα- «μυρίζει εκλογές» και το σκάνδαλο των υποκλοπών αποτελεί αγκάθι στα πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου.

Εκτός από την καλή σχέση των δύο ανδρών, το νέο γεύμα ενδέχεται να αποτελεί ένδειξη του κοινού βηματισμού που θα ακολουθήσουν όσο ο πρωθυπουργός επιλέγει να μην δίνει απαντήσεις για τις αλυσιδωτές αποκαλύψεις αναφορικά με το παράκεντρο που είχε στηθεί στην Ηρώδου Αττικού.

Άλλωστε, ο κ. Σαμαράς υπήρξε θύμα του κακόβουλου λογισμικού, Predator, κάτι που δεν έχει διαψεύσει μετά τη δημοσίευση της πρώτης λίστας Predator από το Documento στις αρχές Νοεμβρίου.

Διόλου αμελητέο ότι μετά από μια εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα εγκαίνια του ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», στην οποία αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο πρωθυπουργός.

Τότε, αναμένεται να διευκρινιστεί γιατί ο κ. Σαμαράς επέλεξε να σιωπήσει όλο αυτό το διάστημα μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησής του.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Γραμματεία ΝΔ: Απόντες Σαμαράς, Καραμανλής, Μεϊμαράκης – Παρών ο… ανιματέρ

Ο Σαμαράς πέταξε το γάντι και ο Κυριάκος χαρταετό

Ο Καραμανλής και το Μαξίμου: Επιχείρησαν να εκμαιεύσουν ανασκευή αλλά «έφαγαν» τα μούτρα τους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter