Νέο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στο λιμάνι του Πειραιά με το κύρος του Hellenic Healthcare Group

Νέο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στο λιμάνι του Πειραιά με το κύρος του Hellenic Healthcare Group

Ένα νέο, προηγμένο διαγνωστικό κέντρο ΗealthSpot άνοιξε τις πύλες του στον ΟΛΠ Πειραιά (Πύλη Ε11) και έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Ομίλου Hellenic Healthcare Group (Υγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic, Απολλώνειο και Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Κύπρο) που λειτουργεί διαγνωστικά κέντρα σε Γλυφάδα, Κηφισιά, Περιστέρι, Σαντορίνη και Μύκονο.

Η εκδήλωση εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κατσαφάδου, του Βουλευτή κ. Θεοχάρη, του Β΄ Υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος κ. Τσελίκη,  του Λιμενάρχη Πειραιώς κ. Ευαγγελίδη, καθώς και διοικητικών και άλλων εκπροσώπων του ΟΛΠ, τοπικών σωμάτων ασφαλείας, εταιριών πρακτόρευσης πλοίων, διοικητικών εκπροσώπων και ιατρών του Ομίλου HHG.

Όπως όλα τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, έτσι και αυτό βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG και καλύπτει τις ανάγκες επιβατών των κρουαζιερόπλοιων με αναχώρηση ή επιβίβαση το λιμάνι του Πειραιά. Διαθέτει τα εξής τμήματα: Βιoπαθολογικό, Triplex – Υπέρηχους, Καρδιολογικό, Παθολογικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Χειρουργικό, Ορθοπαιδικό, τμήμα check up, διενέργεια test COVID-19 ενώ παρέχονται και κατ’ οίκον υπηρεσίες.

Με το HealthSpot Πειραιά στην έδρα της ελληνικής ναυτιλίας και του θαλάσσιου τουρισμού, ο Όμιλος HHG θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας αλλά και στην αναβάθμιση του Πειραιά, ενός από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς λιμένες.

Σε ένα κομβικό σημείο για τον τουρισμό κρουαζιέρας – το HealthSpot Πειραιά ακολουθεί τα πρότυπα και standards των διεθνών λιμένων, παίζοντας ζωτικό ρόλο στην ιατρική περίθαλψη των επισκεπτών της χώρας μας, με εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. 

Παράλληλα, το Κέντρο εξυπηρετεί όλους τους εργαζομένους του ΟΛΠ, διοικητικούς, σώματα ασφαλείας και εργαζόμενους στον τομέα της Ναυτιλίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter