Νέο εργατικό ατύχημα: Τραυματίστηκε ναυτικός σε δεξαμενόπλοιο στην Ελευσίνα

Νέο εργατικό ατύχημα: Τραυματίστηκε ναυτικός σε δεξαμενόπλοιο στην Ελευσίνα

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρας στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εργασιών αγκυροβολίας σε δεξαμενόπλοιο με σημαία Παναμά.

Διαβάστε επίσης: Εργατικά δυστυχήματα: Μεγαλώνει η μαύρη λίστα – 76 νεκροί και 112 σοβαρά τραυματίες το 2025

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν έσπασε ο μοχλός πέδησης της άγκυρας και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Άμεσα, το προσωπικό του πλοίου ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές και ο ναυτικός μεταφέρθηκε με λάντζα στο λιμάνι της Ελευσίνας. Από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο ‘Αγιος Παντελεήμων» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Το περιστατικό διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, το οποίο προχώρησε στην απαγόρευση απόπλου του δεξαμενόπλοιου έως ότου αποκατασταθεί η τεχνική βλάβη και προσκομιστεί πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης από τον αρμόδιο νηογνώμονα που επιθεωρεί το πλοίο.

Διαβάστε επίσης: 

Η ΕΡΤ χαρίζει €89,51 εκατ. στο καρτέλ της ενέργειας

Μπρα ντε φερ Μητσοτάκη με δελφίνους: Με μακιαβελικές τακτικές ρίχνει το γάντι στους επίδοξους διαδόχους

Εκλογικό σέρβις Άδωνη στον Ανδρέα Λοβέρδο

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές (LIVE)

Διακοπές ρεύματος σε Αθήνα και άλλες περιοχές της Αττικής – Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Documento Newsletter