Νέο έτος, νέες προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ του Θεοδωρικάκου

Νέο έτος, νέες προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ του Θεοδωρικάκου

Η «αιμορραγία» σε καίριους τομείς όπως για παράδειγμα στο ΕΣΥ αλλά και την εκπαίδευση, όσον αφορά τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, δεν φαίνεται να συγκινεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία κατά την προσφιλή της συνήθεια (τι πιο σύνηθες, θα πει κανείς…), ενισχύει κι άλλο τα αστυνομικά τμήματα.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, επικαλούμενος την ανάγκη αντιμετώπισης της εγκληματικότητας στο λεκανοπέδιο Αττικής, υπενθύμισε τις προσλήψεις άλλων 600 ειδικών φρουρών, (έχοντας προαναγγείλει την ενίσχυση των Α.Τ από τον περασμένο Νοέμβριο, σε επίσκεψή του στην Καισαριανή), με τις ενισχύσεις να αναλαμβάνουν καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι η κατανομή θα γίνει με βάση τα κενά σε οργανικές θέσεις, καθώς και το πού υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προθέσεις της κυβέρνησης για ενίσχυση του φράχτη στα σύνορα του Έβρου, με στόχο οι εξαγγελίες να φτάσουν μέχρι τα… ακραία ώτα της δεξαμενής ψηφοφόρων της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να κατασκευαστεί φράχτης σε όλο το μήκος του Έβρου, σημειώνοντας ότι προχωρά άμεσα η κατασκευή 35 χιλιομέτρων στο κεντρικό σημείο, έργο με προϋπολογισμό 100 εκ. ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter